JOYCE DENOOZE

Welkom voor lichaamsgerichte therapie, burn-outbegeleiding, loopbaan- en outplacementcoaching.

>> Je kan nog tot eind december 2020 bij Joyce terecht in De Zijnsplek.

 

joyce--

Ik begeleid je graag individueel of in groep bij psychosomatische klachten, angst- en stressklachten, zingevingsvragen, communicatievaardigheden, burn-out en loopbaanvragen.

Ik heb in jouw verhaal aandacht voor je mentale, emotionele, spirituele én fysieke ervaringen. Wanneer je bijvoorbeeld stress ervaart, zal dit zowel je gedachten, je gevoelens als je lichaam beïnvloeden. We gaan in de therapie en coaching aan de slag met gesprekstechnieken en oefeningen rond zelfzorg, rust vinden, ademhaling, ontlading, grenzen, communicatie, zelfzekerheid, leren ‘neen’ zeggen, … 

Bij een individuele sessie zal ik naast gesprek, steeds aandacht hebben voor de lichamelijke gewaarwordingen of klachten, die zijn deel van iemands verhaal. Het lichaam kan ook een sleutel zijn in herstel. Je lichaam (houding, klachten, gewaarwordingen, …) vertelt vaak meer dan je woorden. Lichaamswerk kan je ondersteunen om je impressies tot expressie te brengen, om dieperliggende problemen te verwerken, om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen, om je-zelf, je valkuilen en je behoeften beter te leren kennen, …

Ik geef ook loopbaanbegeleiding. Ik ga samen met jou onderzoeken wat je vragen, verwachtingen en doelstellingen zijn. Wat je graag doet en wat jouw kwaliteiten zijn. Ik kijk ook naar het bredere plaatje. Hoe breng je een balans tussen je werk en je leven? Wil je tips en meer zelfvertrouwen in de communicatie met collega’s, klanten en je werkgever? Hoe leer je anders omgaan met je energie, de druk en spanningen? Hoe kan je meer evenwicht vinden op psychisch en lichamelijk vlak?

In de groepssessies en workshops die ik aanbied, kan je je bewegingsmogelijkheden onderzoeken, vertragen en tot rust komen, jezelf uiten en de tijd nemen om aandacht te geven aan jezelf. Thema’s als burn-out, zelfzorg, groepsdynamica,… komen aan bod.

Mijn manier van begeleiden en werken blijft evolueren, samen met mijn persoonlijke groei. Ik begeleid vanuit mijn ervaring en intuïtie met een betrokken, geduldige, speelse en directe aanpak. Ik begeleid jou zo dat je zelf meer kan voelen en ontdekken wat je nodig hebt en wat je mogelijkheden zijn.

Ik ben als dans- en bewegingstherapeut aangesloten bij de vakgroep voor Creatieve therapie, BVCT-ABAT vzw. Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij de VDAB en het loopbaancentrum Next step waardoor je ook met loopbaancheques bij mij terecht kan.

Wil je jezelf, je relaties of je loopbaan in beweging brengen? Welkom!

 

website-traffic-icoontje
www.joycedenooze.be
email-icoontje
contact@joycedenooze.be
facebook-icon
www.facebook.com/joycedenooze.be
telefoon
tel: 0498 28 17 17