LEEN DE MULDER

Welkom voor gezondheidstherapie vanuit de KPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunologie). Bij mij kan je terecht met allerlei vragen over gezondheid en eventuele gezondheidsklachten.

Tevens bezielster en coördinator van De Zijnsplek.

 

leenboomcropfilt2

Het belang van een voedend leven…

Ik geloof in het fundamentele belang van een voedend en kwaliteitsvol leven, daartoe startte ik niet alleen met veel passie in 2017 De Zijnsplek op, maar vond daarnaast veel inspiratie in de KPNI en besloot me vanuit mijn therapeutische achtergrond verder te specialiseren tot gezondheidstherapeut. 

 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Je lichaam wilt niet helemaal mee, je ervaart klachten, je bent moe, je hebt stress, je slaapt slecht, je hebt misschien al een diagnose van een chronische aandoening gekregen en/of je wil gewoonweg preventief aan je gezondheid werken. Ik begeleid je graag met wetenschappelijke kennis en de voor jou passende tools zodat je echt verschil kan ervaren. Daarbij richt ik me op de oorzaken van jouw klachten aangezien symptoombestrijding maar een tijdelijke verlichting geeft.

Van waaruit vertrek ik?

We gaan samen op weg naar een deugddoend leven met meer moeiteloosheid en minder klachten. Ik begeleid je graag in alle totaliteit, op mentaal, emotioneel, sociaal en lichamelijk vlak. Mijn mosterd haal ik uit de leefstijlgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, intermittent living, fytotherapie maar allermeest uit de KPNI. Deze erkende wetenschap is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten omtrent voeding, beweging, slaap, metabolisme, immunologie, endocrinologie, neurologie en psychologie. Daarnaast heb ik door mijn jarenlange ervaring als (creatief) therapeut in de geestelijke gezondheidszorg een empathische kijk op en een diepgaander inzicht in jouw verhaal.

Hoe gaan we te werk?

Aan de hand van een gepersonaliseerd plan met daarin tools op vlak van slaap, stresshantering, voeding, beweging en waar nodig natuurlijke supplementen en fytotherapie, neem je je gezondheid snel weer in handen. Door middel van toegankelijke educatie en duidelijke uitleg weet je beter hoe je klacht is ontstaan en waarom je bepaalde zaken kan inzetten om de oorzaak van je klacht te behandelen. Zo krijg je veel inzicht, word je stilaan je eigen gemotiveerde coach en haal je op korte termijn echt fijne resultaten. We bepalen samen hoeveel sessies er nodig zijn om zelfstandig verder te kunnen. Met een gepassioneerde, doch rustige stijl help ik je op jouw tempo een duurzame, voedende levensstijl uitbouwen.

 

website-traffic-icoontje
www.gloedgezond.be
email-icoontje
leen@gloedgezond.be
telefoon
tel: 0494 89 64 83