LOES VERHAEGHE

Welkom voor loopbaancoaching en coaching bij stress en burn-out.

>> Je kan nog tot eind december 2020 bij Loes terecht in De Zijnsplek. Er zijn echter momenteel zo goed als enkel online sessies mogelijk wegens Corona, contacteer Loes om verder af te spreken. 

 

loes--

Samen met je loopbaancoach even stilstaan bij je werk is een zalig geschenk. Net omdat het veel leuker en efficiënter is dan alleen: dan blijf je al eens ronddraaien in dezelfde cirkels of krijg je dat plan maar niet uit de koelkast.

Als coach sta ik voor een persoonlijke aanpak op maat. Geen standaardlijstjes, wel vertrekkend vanuit jouw specifieke loopbaanvraag. We brengen je in beweging door te kijken waar je staat, waar je naartoe wil, en wat je daarvoor nodig hebt. Doelgericht dus, maar met ruimte voor exploratie. Op zoek naar nieuwe invalshoeken en naar perspectief, waar zinvol ondersteund door testen en methodieken. Finaal krijgen we zo jouw ideale plaatje helder, maken we dat concreet en toetsen we dat aan de realiteit.

Ik engageer me om te zoeken hoe we je werkleven kunnen ‘upgraden’. Een klein beetje, of net heel veel, wat nodig is. Om weer vast te pakken wat jou de goesting geeft om je te ‘smijten’.website-traffic-icoontje
www.loesverhaeghe.be
email-icoontje
loes.coaching@gmail.com
telefoon
tel: 0497 59 34 07