NINA MEYS

Klinisch Psycholoog
Relatie- en gezinstherapeut (i.o.)

Welkom voor gesprekstherapie.

Ik begeleid koppels, gezinnen en individuen (adolescenten, volwassenen).

Een therapeutisch traject aangaan vraagt moed. Moed om in verbinding te gaan met jezelf, je proces en de ander. Betrokkenheid, onvoorwaardelijke aanvaarding en veiligheid staan centraal wanneer je een traject met me aangaat. Als mens die zelf op zoek is wil ik jullie graag ontmoeten en ondersteunen in de zoektocht die jullie ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat jullie zelf de weg kennen die jullie in dienen te slaan, en de kracht die hiervoor nodig is reeds in jullie zit.

Wie kan bij mij terecht?

Gezinnen

Binnen een gezinstraject richt ik me erop de verbindingen binnen jullie gezin te versterken en indien nodig te gaan herstellen. Ik hecht evenveel belang aan de stem van de kinderen als aan die van de ouders. Voor mij staat de relatie die jullie met elkaar hebben centraal.

Koppels

In mijn werk met koppels streef ik naar het verbeteren van de emotionele omgang en help ik jullie écht naar elkaar luisteren. Om te leren luisteren moeten jullie eerst gehoord en erkend worden. Ik zal samen met jullie op zoek gaan naar de negatieve dynamieken en communicatiepatronen binnen de relatie.

Individuen

Ook individuen (adolescenten, volwassenen) kunnen bij mij terecht. In een individueel traject wil ik je opnieuw in verbinding brengen met datgene dat je in wezen bent, zodat jij (opnieuw) je ware zelf kan zijn in alle relaties die je aangaat. Via jouw vraag in het hier en nu ga ik met jou op zoek naar de verhalen waarin je vast bent gelopen. Samen trachten we deze verhalen te verbreden zodat ze jou kunnen helpen in de toekomst.


Tarieven

  • 50-60 min: €60
  • 80-90 min: €80


Een afspraak maken

Je kan contact met me opnemen via onderstaande gegevens. Aarzel niet me te contacteren bij vragen.
Wanneer je niet aanwezig kan zijn op een afspraak of deze wenst te verplaatsen, dien je mij dit minstens 24 uur op voorhand te laten weten. Gebeurt dit niet, dan ben ik genoodzaakt je de volledige sessie aan te rekenen (€60). Zo kunnen lege plekjes in mijn agenda steeds tijdig (opnieuw) worden ingevuld.
Eventuele vormen van overmacht zullen steeds individueel worden bekeken.

website-traffic-icoontje
www.ninameys.be
email-icoontje
info@ninameys.be
telefoon
tel: 0476 59 18 83