STEFANIE BRAEKEVELT

Maatschappelijk Werker
Dramatherapeut

Welkom voor gesprekstherapie en dramatherapie.

Je kan als jongvolwassene en volwassene bij mij terecht voor zowel individuele therapie als voor groepstherapie. Als maatschappelijk assistent en creatief therapeut heb ik ook expertise in therapeutische ondersteuning van ouderen en mantelzorgers. 

stefaniewebsite

Gesprekstherapie

Ik bied je een veilige plek waar je vrij kan spreken over wat je bezig houdt. Je kan hier je vragen en gevoelens delen. Je mag je gedachten vrijuit laten stromen en onder woorden brengen. Ik luister aandachtig en onbevooroordeeld naar jouw bezorgdheden, twijfels, angsten, verdriet, …. Ik tracht samen met jou een duidelijk overzicht te krijgen op wat jou blokkeert en wat jou kan verder helpen. We gaan samen op zoek naar hoe je kan evolueren naar wie je graag wil zijn en op welke manier je meer innerlijke rust en balans kan ervaren.

Ik geloof dat wat ons overkomt, niet bepaalt wie we zijn, maar wel deel uitmaakt van ons uniek verhaal. Het heeft in vele gevallen invloed op ons denken, voelen en handelen. Toch hoeven onze kwetsuren ons niet te belemmeren in wat we willen doen en wie we willen zijn.

Daarvoor ga ik graag met jou op zoek naar hoe jij jezelf in al je totaliteit mag en kan zijn. Daarbij hebben we samen oog voor jouw talenten en mogelijkheden en op welke manier jij deze kan inzetten. Zodat jij in jouw kracht kan staan.

 
Dramatherapie

Verkies jij een meer actieve en ervaringsgerichte aanpak, dan ga je voor deze creatieve vorm van therapie, ook wel theatertherapie genoemd. In een veilige ‘doen alsof’-context werken we via improvisatie, rollenspel en psychodrama aan jouw persoonlijke thema’s. Zowel via het lichaam als via de geest kan je op jouw tempo ontdekken, inzichten verwerven, herkennen, erkennen en uitproberen met het oog op jouw persoonlijke groei en een meer innerlijke harmonie.
Er is geen voorkennis vereist.

Ook een combinatie van gespreks- en dramatherapie is mogelijk. Vraag hier gerust naar.

Je kan bij me terecht met piekergedachten, stress, een burn-out of bore-out, gevoelens van eenzaamheid, spanningen in de relatie met je partner(s), familie, vrienden en/of collega’s, angsten, depressieve gedachten, identiteitsvragen, studiemoeilijkheden, bij het verwerken van verlies, de verwerking van trauma, het werken rond assertiviteit, met ouderdoms-gerelateerde vragen, bij middelenafhankelijkheid, …

 

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek (50 min): € 60  
  • Standaard individuele sessie (50 min): € 60 

  • Video-call en telefonische afspraak (50 min): € 55
    (Betalen voor deze afspraak gebeurt minstens 48 uur vóór de geplande afspraak via overschrijving: BE72 4495 6468 9116)

 

Een afspraak maken

 Bel me op of stuur me een e-mail, dan leggen we samen een eerste afspraak vast.
 

website-traffic-icoontje
www.mijander.be
email-icoontje
stefanie@mijander.be
telefoon
tel: 0473 49 59 47