VICKY VAN DEN BERGE

Welkom voor gesprekstherapie. Je kan bij mij met verscheidene vragen terecht en ik bied je graag een plek waar je vrijuit kan spreken.

vicky--

Soms loop je vast in je werk of in je leven en geraak je er alleen niet uit. Emoties zoals verdriet, angst, onzekerheid of boosheid komen naar boven, je voelt je niet goed in je vel en je merkt dat je het moeilijk alleen kan aanpakken.

Gesprekstherapie biedt je een plek waar je vrij en in vertrouwen kan spreken over de moeilijkheden die je ervaart. Door het in verhaal gieten, kunnen zich herhalende patronen doorbroken worden, onverwerkte ervaringen een plaats krijgen, en vastgelopen situaties opnieuw in beweging worden gebracht. Je hoeft geen grote psychische problemen te hebben voordat gesprekstherapie nuttig kan zijn. Wanneer je problemen vroeg aanpakt, voorkom je dat je erin vast geraakt.

Je kan bij mij terecht wanneer je moeilijkheden ervaart rond volgende thema’s:

  • Werk en loopbaan
  • Stress en burn-out
  • Hoogsensitiviteit
  • Conflicten op het werk of in relaties
  • Kantelmomenten in het leven, zoals ontslag, scheiding, afscheid van een dierbare, …
  • Identiteit: wie ben ik en wie wil ik zijn?
  • Zingeving: wat is mijn doel in het leven?

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek luister ik graag naar jouw vraag. Zo kunnen we samen bekijken op welke manier ik je het best kan verder helpen.

 

website-traffic-icoontje
www.vickyvandenberge.be
email-icoontje
vicky@vickyvandenberge.be
telefoon
tel: 0477 38 35 05