ONZE VISIE

Met De Zijnsplek vormen we een multidisciplinaire groepspraktijk waar verscheidene vormen van therapie, coaching en workshops voor volwassenen en jongvolwassenen plaatsvinden. Een praktijk waar aandacht is voor mentaal, emotioneel, sociaal en fysiek welzijn.

In onze drukke, stressvolle samenleving vinden we het fundamenteel om tijd te nemen voor reflectie en lichamelijk welzijn. We geloven dat therapie, coaching en lichaamswerk meer inspireren en dieper doorwerken in een rustige, huiselijke en groene omgeving. We geloven in het belang van rust en ruimte. We bieden een plek om te zijn, met ruimte voor je verhaal.

zijnsplektherapieruimte

We vertrekken vanuit een gezamenlijk, holistisch mensbeeld. We geloven dat er meerdere toegangspoorten zijn om te kijken naar een vraag. Elke therapeut kan hierbij vanuit haar expertise ondersteunen in ieders groeiproces.

Een mens valt niet te reduceren tot zijn klachten of symptomen. Zolang de onderliggende oorzaken of mechanismen geen aandacht krijgen, komen we niet toe aan een duurzame levensstijl. We gaan voor een goede, gedegen ondersteuning die moed geeft om verder op pad te gaan.

We willen mensen (her-)verbinden met hun eigen ritme, met hun lichaam, hun emotionele en mentale beleving maar ook met de natuur rondom. We brengen mensen tot een diepgaander bewustzijn van hun noden, om zo terug te keren naar hun eigen krachtbronnen, intu├»tie en innerlijk weten. Dit vormt de basis voor een kwaliteitsvol en voedend leven, waarin ruimte is voor zelfactualisatie en hechte verbindingen met anderen.

Maak verder kennis met onze teamleden en aarzel niet om contact op te nemen.

bovenkussens